Mijn naam is Daniël Meems, geboren in 1973,getrouwd en trotse vader van een hele mooie dochter. Mijn vak is tevens ook mijn passie, autorijles geven op een zo goed en zo leuk mogelijke manier. In 1995 is op eigen kosten mijn bevoegdheid om rijles te geven gehaald bij het gerenommeerde instituut VBR Jongepier in Soest.

Ik heb in de afgelopen jaren bij verschillende rijscholen gewerkt. Grote rijscholen en kleine rijscholen. Slechte rijscholen en goede rijscholen.

Ervaring heb ik dus genoeg. De reden dat ik voor mezelf ben begonnen is omdat ik het eindelijk zo wil doen als ik het voor ogen heb:

Een kleine professionele rijschool waar mensen geen nummer zijn of alleen maar een bron van inkomsten. Een rijschool die maatwerk levert want immers niet 1 leerling is gelijk en iedereen heeft andere sterke en zwakke punten. Een standaard rijopleiding voor iedereen bestaat dus niet. Het uiteindelijke niveau om examen te kunnen doen bij het CBR is natuurlijk voor iedereen gelijk maar de route om op dat niveau te komen is voor iedereen anders.  En juist die persoonlijke aanpak is wat ik voor ogen heb. Mensen op een prettige manier begeleiden naar het rijbewijs op de manier die bij hun past.

 

Jouw Rijschool!

Op een veilige, verantwoorde en snelle wijze je rijbewijs halen!

Rijschool Waterland

Stuurboord 47
9501 JG Stadskanaal

06 - 21 46 03 48
whatsapp Contact bij voorkeur per whatsapp